lördag 6 februari 2010

Plura, här har du ditt liv!

Ohoj!
Det har gått någon vecka sen jag gjorde något på filmen. Jag hade tänkt att åka ner till Helsingborg och filma. Av olika anledningar så blev det aldrig av. Men efter ha läst den aldrig sinande lovsången i kommentarerna på www.hungerhotell.se, så har jag förstått att jag borde åkt dit. Fan! Problemet med att följa Plura är att han gör så mycket prylar hela tiden, men jag har försökt att filma så många grejer jag kan. Ofta vet jag inte innan om det kommer bli något som går att användas i den slutliga produktionen.

Så är det med det jag ska filma ikväll...
IMPRO @ BOULEVARD är enligt hemsidan:
”Lite som Här är ditt liv fast bättre! Vi bjuder upp en Plura för en intervju på Boulevardteaterns scen. Pluras berättelser blir till korta fartfyllda improvisationer om hans barndom, ungdom, kärlek och karriär. Men han kan alltid nyttja sin vetorätt, avbryta, eller tillrättalägga handlingen i sitt liv. Plura får en föreställning om sig själv – om än något tillskruvad.”

Jag såg att denna föreställning skulle vara ikväll när jag gick förbi teatern för någon vecka sedan. Jag har sökt Plura några dagar utan framgång. I morse ringde han tillbaka och sa att han inte trodde det skulle bli några problem med att hänga med och filma ikväll. Hoppas det går bra. Jag har inte hört något ännu och det börjar om 3,5 timme. Håller tummarna.
Återkommer med information om hur det går.
Det verkar hur som helst som det kan bli en rolig kväll.

Förövrigt har väl ingen missat reklamfilmen som Plura är med i. Den kan du se här. http://www.befriasamtalet.se/viktiga-samtal
Reklamen är inspelad på mitt stamhak Harvest Home på Bondegatan 50 på Söder. Väl värt ett besök. Jaap som driver stället är ett stort Eldkvarnfan dessutom.

Bjuder på en video som jag spelade in på Radiohuset förra våren. Enligt mig en av de bästa sångerna på Hunger Hotell, men som tyvärr inte kom med som hel låt.

/Andreas

2 kommentarer:

  1. lycka till i kväll, hoppas du får nya inslag till ditt projekt om Plura. Ett mycket spännande arbete du gör. Ser fram emot att se fortsättningen. Så vi säger bara lycka till och hälsa Eldkvarn

    SvaraRadera
  2. Tack Lillan. Det blev bra. Fick en del mmycket bra grejer tror jag.
    Det är spännande. Mycket film blir det.
    :)
    /A

    SvaraRadera